Home Aktualitet ‎ Kryeprokurorja Arta Marku ju bën një thirrje gjithë qytetarëve

‎ Kryeprokurorja Arta Marku ju bën një thirrje gjithë qytetarëve

177
SHARE

Kryeprokurorja Arta Marku ju bën një thirrje gjithë qytetarëve. Kryeprokurorja Arta Marku kërkon ndihmën e qytetarëve për të luftuar korrupsionin në radhët e sistemit të prokurorisë. Në faqen zyrtare të prokurorisë së përgjithshme aty ku deri pak ditë më parë ka qenë profili kryeprokurorit Llalla, janë bërë ndryshime dhe është vendosur një shënim. “Ftojmë të gjithë qytetarët që kanë informacione për abuzime të prokurorëve dhe të zyrtarëve të tjerë në çdo institucionin publik, të denoncojnë në këtë adrese postare”. Me anë të kësaj adrese çdo qytetar mund të denoncojë mbi një shkelje dhe informacionet e dhëna pritet të vlejnë dhe për procesin e Vetting-ut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =