Home Aktualitet Shërbimi social Elbasan kalon në sitë gjithë përfituesit e ndihmës ekonomike

Shërbimi social Elbasan kalon në sitë gjithë përfituesit e ndihmës ekonomike

13
SHARE

Gjatë kontrollit të zhvilluar nga DR SHSSH Elbasan, për Ndihmën Ekonomike dhe Aftësinë e Kufizuar, në Bashkinë Prrenjas. Grupi i Kontrollit, bazuar në legjislacionin në fuqi, arriti të realizojë në kohë, detyrimin ligjor për verifikimin e zbatueshmërisë së legjislacionit, lidhur me shpërndarjen e fondeve të ndihmës ekonomike dhe aftësisë së kufizuar, për familjet/individët në nevojë në këtë Bashki. Vijon puna për realizimin në kohë të kontrolleve në Njësitë e tjera Administrative të Bashkisë Prrenjas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 − 52 =